viernes, 6 de marzo de 2015

Tecniques preventives

La seguretat en el treball


La seguretat en el treball es el conjunt de mesures que, actuant sobre les causes dels riscos daccidents de treball, tracten deliminar-les i disminuir-les, per evitar que es produeixen aquests accidents.

La higiene industrial


La higiene industrial es el conjunt de tecniques no mediques que socupen destudiar, valorar o modificar els agents fisics, quimics i biologics presents en lambient laboral per prevenir laparicio de malalties professionals en els treballador exposats.

La ergonomia


Lergonomia es la tecnice que sencarrega de fer mes comode el treball a lindividu, fent les maquines, les eines i els equips mes confortables.

La psicologia


La psicologia es la tecnica que trracta devitar la instisfaccio laboralque pot produir la forma en que estigui organitzat i ordenat el treball, a mes de les caracteristiques personals del treballador

La politica social


Les politques socials son les mesures que legalment i reglamentariament regulen les condicions de treball i salut, per aconseguir la prevencio dels riscos laborals, aixi com la regualacio de lactuacio dels organismes publics en aquesta prevencio.

No hay comentarios:

Publicar un comentario